L’Agrupació Barça Jugadors ha organitzat una jornada de “team building coach values” per a periodistes que segueixen l’actualitat blaugrana. Una activitat que han dirigit els exjugadors del Barça Jofre Mateu i Damià Abella.

La feina de l’Agrupació Barça Jugadors

L’entitat d’exfutbolistes del FC Barcelona, l’Agrupació Barça Jugadors, té com a objectiu vetllar pels jugadors després de la seva vida professional. Però també fa diverses activitats per ensenyar els valors de l’entitat blaugrana. Està implicada institucionalment amb el club, també organitza activitats esportives i d’àmbit social. A més a més, fa formació i desenvolupament pels seus membres, i exteriorment fa serveis per a empreses, com són jornades de cohesió i motivació. Per exemple, entrenaments seguint la metodologia ADN Barça, partits de futbol entre exjugadors i equips d’empreses, conferències i “team building coach values”.

Jornades de “coach values” per a periodistes

Una de les activitats per a les empreses és el “team building coach values”, i aquest dimarts han volgut explicar de manera presencial aquesta activitat als periodistes que segueixen l’actualitat blaugrana. Els responsables de dirigir i desenvolupar la sessió teòrica i pràctica han estat els exjugadors Jofre Mateu i Damià Abella. Tots dos han fet una xerrada per explicar la metodologia de treball i els valors del Barça, i tot seguit han portat a la pràctica en els terrenys de joc els aspectes del treball en equip, la comunicació o la companyonia. Per a tot això utilitzen una paraula en anglès clau per a ells: “heart”, humilitat, esforç, ambició, respecte i treball en equip.