El FC Barcelona juga els quarts de final de la Copa del Rei a San Mamés contra l’Athletic Club de Bilbao. El partit es disputarà aquest dijous, 6 de febrer, a les 21 h. El tècnic blaugrana, Quique Setién, ha dit que “serà un partit apassionant. Tots dos equips volen superar l’eliminatòria. Serà disputat i igualat, i podem preveure que en molts moments tindrem la iniciativa però que seran intensos i que s’haurà d’estar fi perquè els nostres arguments acabin per sobre dels seus. Estem molt centrats a fer les coses bé. L’Athletic és un equip que encaixa molt poc i rendibilitza molt bé els gols. Són molts sòlids, no és fàcil jugar contra ells. Crec que serà un partit molt difícil. Haurem d’estar a un nivell molt alt per superar-los. Allò que fan ho fan molt bé”. El tècnic ha dit que la polèmica entre Messi i el secretari tècnic, Éric Abidal, no l’afecta.

La baixa de Dembélé, un problema

Setién ha lamentat la nova lesió de Dembéle. “Veurem el diagnòstic i el temps que estarà de baixa i un cop ho sapiguem prendrem decisions. Tenia molta il·lusió que l’Ousmane ens donaria molt. És un problema, una desgràcia i mirarem de buscar solucions. No sé si fitxarem algú si és per molt de temps. Sempre veurem les coses amb positivisme. Ja vaig dir l’altre dia que volia ser feliç aquí i això no m’aparta de ser-ho. Em fa molta pena per l’Ousmane, perquè el veia amb moltes ganes”, ha explicat.

Sobre les baixes, diu que “sempre sortirem amb 11. Potser ens ve algú i ens passa per sobre, això al futbol passa. Però serem competitius. Avui hem fet un entrenament extraordinari”. Setién ha afegit: “Me’n responsabilitzo, l’encertem i ens equivoquem tots. Això passa quan prens decisions. Esclar que potser m’agradaria tenir més jugadors. Amb la lesió de l’Ousmane potser m’agradaria tenir Carles Pérez, però soc positiu”.

La convocatòria de Setién

Tot i que Gerard Piqué s’ha entrenat al marge del grup, finalment ha entrat a la convocatòria.