El director de futbol professional de l’Espanyol, Francisco Javier Rufete, ha valorat el treball de la direcció esportiva en aquest mercat d’hivern. El valencià assegura que “hem intentat donar el màxim per millorar els números i aconseguir l’objectiu que tots sabem“.

No rendir-se fins a aconseguir l’objectiu

Rufete ha volgut enviar un missatge d’esperança a l’afició blanc-i-blava i al vestidor en un moment en què l’equip ocupa l’última posició: “L’Espanyol em va ensenyar a no rendir-me i li dic a l’afició que des de l’àrea esportiva, lluitarem fins al final“. A més, fa èmfasi en la necessitat de deixar enrere el cop dur que va suposar la derrota a Granada: “S’ha de ser estable en la victòria i la derrota perquè això és un camí de llarga distància“.

Piatti podria marxar i Oier no jugarà a Europa

El director de futbol professional de l’Espanyol ha explicat que Pablo Piatti podria estar vivint les darreres hores com a jugador de l’Espanyol: “El jugador ha viatjat i té permís del club per fer una revisió mèdica. Si prospera, tindrem una nova sortida“. A més, Rufete ha explicat que “Oier no ha estat inscrit a l’Europa League. De Tomás, Embarba i Cabrera sí ho estan“. El reglament de la UEFA tan sols permet inscriure tres jugadors per equip quan s’arriba als setzens de final d’una competició. Per tant, l’Espanyol no podia inscriure a l’Europa League Oier Olazábal, el seu últim fitxatge.