selecció espanyola waterpolo bronze Lliga Mundial
@rfen

La selecció espanyola de waterpolo ha aconseguit la medalla de bronze a la superfinal de la FINA World League, la Lliga Mundial. L’equip de David Martín ha guanyat l’amfitriona, França (8-11), en el partit pel tercer i quart llocs. Després de l’or al Mundial de Budapest, Espanya segueix pel bon camí i ara posa el punt de mira en l’Europeu de Split, que es disputarà a finals d’agost.

El segon i el tercer quarts, clau

Després d’un primer temps ajustat a Estrasburg, la selecció francesa, amb el públic a favor, ha aconseguit causar problemes als campions del món (3-3). Al descans, el parcial ha estat d’1 a 2 i el resultat de 3 a 5 permetia pensar a encarrilar el partit, però un gol dels francesos ha retallat distàncies abans del descans. El tercer quart ha estat clau, amb un parcial de 2 a 4 i amb tres dianes de diferència. La bona gestió en els minuts finals ha permès la victòria per 8 a 11.