El Sant Andreu segueix patint lluny del Narcís Sala. Els quadribarrats només han aconseguit una victòria sense l’abric de la seva afició en els sis partits que han disputat. I això que avui ho tenien tot de cara per superar el Santfeliuenc a les Grasses. Ton Alcover, al minut 11, ha aconseguit el 0 a 1 en un llançament de falta afortunat que ha tocat la tanca i ha desviat la trajectòria de la pilota. Tota la sort que han tingut en aquesta jugada els hi ha mancat en el xut de Juanan que s’ha estavellat al travesser. De mica en mica el partit s’ha anat igualant i David López ha igualat el matx al minut 65 amb una rematada picada. El pitjor ha arribat a les acaballes, quan David Romo ha tret les teranyines de l’escaire amb un golàs que ha confirmat la remuntada dels locals.