El Martinenc segueix en caiguda lliure i aquest diumenge ha rebut cinc gols de la Pobla Mafumet. Els diables acumulen sis jornades consecutives perdent i veuen com la salvació començar a allunyar-se lentament.

El Martinenc no ha aparegut a la primera meitat. Amb Miguel López a la grada sancionat, els diables vermells han vist com Sergi Montero ha avançat els locals al minut 5 en aprofitar una bona centrada de Koné. Juanmi, el millor dels barcelonins, ha mantingut els seus en el partit amb grans aturades, fins al minut 41. Quan un penal per mans ha acabat en un gol de Jesús que ha enfonsat els vermells.
A la represa, el Martinenc ha intentat retallar diferències, però ràpidament s’ha trobat amb el tercer de la Pobla. Aquest cop ha estat Koné qui ha superat Juanmi. La primera rematada dels del Guinardó a porteria ha arribat en el minut 63. L’ocasió ha estat de David López. Però ha estat un miratge, ja que la Pobla ha seguit sent superior a un Martinenc en caiguda lliure. Acumula sis derrotes consecutives. Alberto ha fet el quart dels tarragonins i just abans d’acabar ha arribat la maneta. Sergi Montero ha marcat i, per tant, ha signat un doblet.