El Barça B venia de perdre contra l’Espanyol B i volien els tres punts per seguir escalant posicions a la classificació. Finalment, no ha pogut ser i els blaugrana s’han emportat 1 punt després d’empatar contra l’Ebro (1-1) en la onzena jornada de Lliga que s’ha disputat avui al Miniestadi. Tot i que els homes de Garcia Pimienta s’han avançat al marcador gràcies a un gol de Mujica al minut 15; l’Ebro ha sabut reaccionar a la segona part i Gerrit ha aconseguit igualar el marcador al minut 55.  Una segona part intensa, amb moltes ocasions per ambdós equips, que no es conformaven amb el repartiment de punts. Els darrers minuts del partit, però, han estat blaugranes que no ha tingut encert de cara a porteria. Finalment, empat al Miniestadi que manté el Barça B en 6ª posició.

Els debutants

El matx ha deixat dos debuts oficials de dos jugadors blaugrana. El primer en sortir al terreny de joc ha estat Moussa Wague al minut 75 substituint a Abel Ruiz. El jove de 20 anys va arribar aquesta temporada al conjunt barceloní i aquest estiu va disputar el Mundial de Rússia amb la selecció absoluta del Senegal.

D’altra banda, Jandro Orellana ha sortit d’imprevist al minut 93 després de la topada que ha patit Riqui Puig que l’ha obligat a abandonar el partit. El juvenil ha gaudit de poc minuts. Les lesions que ha patit recentment l’han mantingut fora del terreny de joc un temps i necessita anar sumant minuts per recuperar la seva millor versió.