El derbi entre el Sants i l’Europa ha caigut del costat gracienc. 22 anys després, els dos equips s’han tornat a trobar a la Tercera i com aquell partit, els escapulats han sumat els 3 punts. El partit ha començat sense un clar dominador, ja que, tant el Sants, com l’Europa, han disposat de més d’una ocasió per a poder situar-se per davant en el marcador. La primera part ha estat molt igualada i el resultat de 0-0 ha estat inamovible. A la segona part, quan l’Europa estava collant li ha arribat el premi del gol en el minut 65 quan Cano, el capità de l’equip escapulat ha rematat pràcticament sol en una jugada d’estratègia. Una més que encaixen els homes de Tito Lossio a pilota aturada aquesta temporada. Els santsencs també han foradat la porteria contraria, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc. I 2 minuts més tard, el davanter Soto ha decidit el partit pels visitants en resoldre de forma magistral un 1 contra 1 davant el porter verd-i-blanc per situar el segon i definitiu gol en el marcador. Amb aquest resultat el Sants encadena 5 derrotes seguides i continua una jornada més en zona de descens. Per altre banda, l’Europa suma la seva tercera victòria consecutiva i s’apropa a les zones de playoff.