L’Horta ha superat tot un l’Hospitalet a domicili. La Feixa Llarga ha estat testimoni d’una victòria de prestigi i amb Nacho Castro a la graderia. Al minut 8, Nahuel ha aprofitat un mal refús de la defensa riberenca per inaugurar el marcador. Abans del descans, els de Xavi Molist han obligat Santaló a lluir-se per evitar l’empat. A la represa, els hortencs han ampliat diferències gràcies a un golàs de Casti, que ha engaltat la pilota tal com queia per fer pujar el segon al marcador. Els barcelonins s’han defensat de manera excepcional i l’Hospitalet només ha pogut apropar-se al minut 87, quan Christian Alfonso ha fet l’1 a 2 de penal. Amb aquesta victòria, els de Nacho Castro se situen en posicions de play-off.