El Roser ha guanyat al Martinenc per 66 a 69. Victòria de mèrit, amb una remuntada al darrer quart, que permet als del Fort Pienc mantenir les possibilitats de classificar-se per a la fase final com a un dels tres millors segons classificats de la Lliga EBA. Per la seva banda, el Martinenc, ja no té opcions matemàtiques de poder ser-hi.

El Martinenc marca distàncies

El conjunt del Fort Pienc ha portat la iniciativa en el joc, arribant a signar un parcial de 0 a 5 a favor en els primers instants de partit. Tot i això, el Martinenc ha reaccionat ràpidament per posar-se per davant i ampliar distàncies, arribant a tenir un màxim avantatge d’11 punts (20 a 9). Al final del primer quart, el resultat ha estat de 20 a 14. En el segon període, el Roser ha provat de recuperar la iniciativa, que havien tingut a l’inici del partit, per tal de dominar el matx, i s’han quedat a ben a prop: han aconseguit reduir la distància a només 2 punts. Els del Guinardó, però, han enfilat el camí dels vestidors 7 punts per sobre (37 a 30).

El Roser capgira el partit i s’emporta el matx

El Roser ha aconseguit marcar el ritme del partit i escurçar distàncies amb una gran defensa al tercer quart. El Martinenc ha perdut la seva efectivitat en atac i ha cedit punts en defensa. D’aquesta manera, el Roser ha aconseguit un altre cop minvar la renda dels del Guinardó, i situar-se a 2 punts (50 a 48). El darrer quart ha estat el decisiu. Els del Fort Pienc han continuat en la mateixa línia, i s’han arribat a posar per davant al marcador per primer cop en tot el partit, quan faltaven 5 minuts pel final (55 a 56). El Roser ha pogut mantenir el lideratge en els últims minuts, tot i que el Martinenc ha lluitat per intentar revertir el resultat fins al darrer instant.