El Sant Andreu ha perdut per 18 a 7 en les semifinals de la Copa de la Reina contra el Sabadell. Una derrota que deixa el conjunt andreuenc a les portes de la final d’aquest diumenge, on el Mataró ja espera al Sabadell, després d’haver guanyat al Mediterrani en la primera semifinal .

El Sabadell marca territori

Primer quart amb pluja de gols per a totes dues bandes, fins a un total de 10. El Sabadell ha colpejat primer en els compassos inicials. El Sant Andreu ha tractat de seguir el ritme vallesà per tal de no despenjar-se massa al marcador, que ha estat de 6 a 4 a favor del Sabadell. En el segon període, les andreuenques no han pogut aguantar l’empenta del conjunt vallesà, que ha signat un parcial de 4 a 1 (10 a 5).

El Sant Andreu, sense opcions

A la represa, el partit ha continuat igual, amb un Sabadell en mode piconadora que no ha donat opcions en cap moment al Sant Andreu. Al final del tercer període, el conjunt vallesà ha acabat amb un parcial de 6 a 0 (16 a 5). Amb el partit ja sentenciat, les actuals campiones han iniciat el darrer quart amb menys intensitat, la qual cosa ha permès al Sant Andreu acabar el període amb un parcial de 2 a 2 (18 a 7).