El Mediterrani ha perdut amb el Mataró per 10 a 9 en les semifinals de la Copa de la Reina. Aquesta derrota deixa a les santsenques a les portes de poder de disputar la final d’aquest diumenge.

Inici igualat

Inici del duel molt intens per part dels dos equips. El Mediterrani ha aconseguit posar-se per davant primer, però un Mataró molt atent, ha capgirat el matx en 4 minuts, amb l’1 a 2. Les santsenques, en la mateixa línia, han igualat el resultat a les acaballes del primer quart (2 a 2). L’inici del segon quart ha mantingut la mateixa dinàmica, però ha estat el Mataró qui ha colpejat primer. El poc encert ha marcat el ritme d’aquesta tram del partit, tot i que el Mediterrani ha aconseguit empatar a 3 gols tot just abans d’arribar al descans.

El Mataró sentencia el duel

L’inici del tercer quart ha tingut un color totalment diferent. El Mataró no ha donat opcions a les santsenques, que a falta de 3 minuts per acabar el període, ha signat un parcial de 3 a 0 a favor. El Mediterrani ha intentat donar-li la volta al partit amb dos gols seguits, però no ha estat suficient perquè les mataronines han seguit empenyent, i s’ha arribat al final amb un 7 a 5. El darrer quart ha tingut un repartiment de gols per part dels dos equips, que ha permès mantenir la renda de dos gols a favor del Mataró. Als últims compassos, les santsenques han fet un gol que els hi ha apropat, però ja no quedava temps per més, i ha finalitzat amb un resultat de 10 a 9 a favor del Mataró.