El Lima Horta ha dit adeu a l’ascens a la Lliga Femenina després de perdre contra el Leganés per un clar 81 a 47. Les hortenques no han entrat mai en el partit i s’acomiaden de la fase d’ascens amb dues derrotes.

Missió (gairebé) impossible

Superar les madrilenyes a casa, un equip que no havia perdut al Pabellón Europa cap partit i només un a la Lliga, l’últim quan ja no s’hi jugaven res, semblava missió impossible. La derrota de la segona jornada contra el Miralvalle va provocar que, per arribar a classificar-se, el Lima Horta hagués de superar el conjunt local per més de 18 punts per tal de superar les madrilenyes en el bàsquet average. En el primer partit, el Leganés va guanyar amb contundència el Miralvalle Plasencia per 49 a 78.

Un Leganés molt superior al Lima Horta

El Leganés s’ha mostrat implacable des de l’inici i el Lima Horta no ha pogut fer-hi res. Davant l’encert de l’equip local, les barcelonines no han estat gens afortunades cap a cistella. Les de Sergio Manzano no han pogut jugar al contraatac i en l’atac estàtic la defensa madrilenya impedia una bona selecció de tir de les visitants. Després dels primers 10 minuts de joc el Leganés ja superava les barcelonines per 28 a 9.

Sense opcions barcelonines

El +19 del primer quart ha deixat el partit molt encarrilat per al Leganés i el Lima Horta no ha pogut disputar-li mai l’enfrontament a les locals. Al descans, les madrilenyes doblaven les catalanes per 44 a 22. El tercer quart no ha estat millor per a les barcelonines, que han vist com les locals augmentaven encara més les diferències, 61 a 33. El matx no ha tingut més història i el Lima Horta ha acabat perdent per 81 a 47.