El Sant Andreu jugarà aquest diumenge a les sis de la tarda al Narcís Sala, contra el Llagostera, el partit corresponent a la setena jornada de la Tercera Divisió. Els quadribarrats arribaran a aquest matx després de perdre en les dues darreres jornades que han disputat. En la quarta van caure al camp del Reus B i en la sisena, al camp del Terrassa, tots dos partits pel mateix resultat, 2 a 1. Cal recordar que en la cinquena jornada el Sant Andreu va descansar en Lliga, però va jugar partit de Copa.

La Copa del Rei condiciona la Lliga

Aquests dos enfrontaments de Lliga van arribar després d’haver jugat els partits de Copa del Rei, que van disputar amb pròrrogues incloses. El del Reus B va ser després d’eliminar el Cornellà en la tanda de penals i el del Terrassa després de superar el Guernica amb un gol de penal de Ton Alcover en la pròrroga. Aquests dos partits de Copa van condicionar els enfrontaments de Lliga següents.

L’inici dels quadribarrats en la competició domèstica va ser bo, va empatar amb el Prat i després va guanyar el Sant Cristóbal i el Santboià. Però aquestes dues últimes derrotes els ha deixat en la desena posició en la Tercera Divisió, mentre que el rival de diumenge, el Llagostera, és segon en la classificació. És un equip gironí que va baixar de la Segona Divisió B en la darrera temporada i és un dels aspirants a l’ascens al final del curs.