barça juvenil
@FCBarcelona

El Barça juvenil ha començat la defensa del títol amb una victòria contra el PSV Eindhoven per 2 a 1. Els homes entrenats per Denis Silva s’han avançat amb un gol de Lucas Vega a la primera part, però Konrad de la Fuente ha empatat per als de Van Nistelrooy a 13 minuts del final del partit. Quan faltaven dos minuts per acabar, Nico González, fill del mític jugador del Depor, Fran, ha donat la victòria al conjunt blaugrana.

Fitxa del partit

Barça juvenil: Tenas; Rosanas, Comas, Rojas, Miranda; Lucas (Serrano, 85’), Orellana (Nico González, 78’), Monchu (Sanz, 63’); Konrad, Abel Ruiz i Mortimer (Fati, 85’)

PSV: Van Dorp; Teze, Daverveld, Kreekels, Johannes; Sadilek, Oostenbrink (Timan, 46’), Ihattaren (Kjölo, 85’); Piroe, Vertessen i Thomas (Sidibé, 78’)

Gols1-0, Lucas de Vega (10’); Konrad de la Fuente, p.p. (77’); 2-1, Nicolás González (88’)