El Sant Andreu no va poder sumar cap punt al camp del Reus B i va perdre per 2 a 1. Carlos Martínez va avançar els quadribarrats només començar el partit, centrada de Ferran i Carlos Martínez va poder fer el control i batre la porteria de Jesús Grana. Els andreuencs van disposar de més oportunitats, com la que van protagonitzar altre cop Ferran centrant la pilota per a Kuku, que va rematar de cap sense encert.

Els reusencs van empatar abans del minut 20. Centrada dins l’àrea, prolongació al segon pal, amb la mala fortuna que Josu Rodríguez va tocar la pilota per marcar-se un gol en pròpia porteria.

En aquest tram de partit, el Reus B va pressionar i de seguida es va haver de lluir Segovia. Primer va aturar un xut de Fabra i després també va aconseguir parar el tir llunyà de Fargas.

Amb l’empat a un van arribar al descans i la segona part va seguir amb la mateixa tònica de domini local, que aplanava el camí de la remuntada. Dues accions de perill de Martí Vilà van significar tímids avisos del que podia acabar passant.

Juanma també va resultar providencial quan va enviar una pilota a córner dels reusencs, i quan semblava que el Sant Andreu tenia a tocar la opció d’empatar el partit, amb accions com la de Llamas que Elhadji remata de cap a fora, l’àrbitre va assenyalar penal a favor del conjunt local.

Forgas va transformar el llançament en el minut 76. A més, Juanma va ser expulsat per doble targeta groga en aquesta jugada. Els andreuencs van intentar l’empat fins al final, però no van tenir sort en la rematada.

És la primera derrota dels de Mikel Azparren a la Lliga i trenquen una ratxa d’imbatibilitat a domicili que durava des del 10 de setembre del 2017.