El Sant Andreu ha estat a punt d’aconseguir una meritòria victòria al camp del Terrassa, però finalment n’ha tornat de buit. Els andreuencs han perdut per 2 a 1. La primera part ha estat ensopida i amb molt poques ocasions de gol. Les aproximacions han estat inexistents i els dos porters, Segovia i Ortega, gairebé han estat dos espectadors més. A l’inici de la segona part ha continuat la mateixa tònica. Cap dels dos equips no era capaç de generar perill. Tot plegat ha canviat en els últims cinc minuts. El Sant Andreu s’ha avançat gràcies a Josu. Semblava que els andreuencs aconseguirien una victòria molt important, però el Terrassa, mitjançant Sergi Arranz, ha empatat només un minut més tard. I en el 87 ha arribat el segon dels egarencs. Novament, Sergi Arranz ha estat l’encarregat de fer el segon dels terrassencs.

La fitxa del partit

Terrassa FC: Ortega, Pallàs, Valls, Savall, Guzmán, Fernández, Toledo (Balboa, min 63), Yayá, Coro (Arranz, min 75), Serramitja i Carreón (Imaz, min 63).

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Jaume (Guerrero, min 77), Alcover, Juanan (Ferran, min 71), Felipe, Josu i Carlos (Elhadji, min 63).

Gols: 0-1 Josu (min 85), 1-1 Arranz (min 87) i 2-1 Arranz (min 89).

Àrbitre: Rubén Mancera Antón

Les valoracions de Carlos Martínez

Un cop ha acabat el partit, el jugador del Sant Andreu, Carlos Martínez ha valorat la derrota dels quadribarrats. Pel migcampista, cal girar full i veure quines errades ha comès, sobretot als últims minuts. Martínez, que va fitxar aquesta temporada per al Sant Andreu, ha estat titular per quarta vegada aquesta temporada.