L’Espanyol afronta amb optimisme el partit contra el Reial Madrid, corresponent a a la cinquena jornada de Lliga. El migcampista Marc Roca, encarregat de sortir avui a parlar amb la premsa, ha afirmat que l’equip es troba amb fe i ambició.

En posicions europees

El conjunt blanc-i-blau viatjarà al Santiago Bernabéu amb la confiança que donen els set punts a la classificació i la quarta posició al campionat. Després de la victòria davant el Llevant, l’equip de Joan Francesc Ferrer, “Rubi”, s’ha situat en places europees. Un fet que per a jugadors com Marc Roca no haurien de suposar cap trasbals i que “l’equip ha d’anar partit a partit i sempre amb la intenció d’estar és el més amunt possible”.

Entrenament RCD Espanyol
@RCDEspanyol

Després del partit contra els granotes, la plantilla de l’Espanyol ha fet una sessió suau d’entrenament amb gairebé tots els jugadors. Oscar Duarte i Javi Puado s’han entrenat al marge de la resta de companys. El costa-riqueny té un esquinç al genoll esquerre, mentre que el barceloní es recupera també d’un esquinç al genoll dret.

Demà, l’equip blanc-i-blau tindrà festa. Dimecres serà el moment de preparar, a fons, la visita al Santiago Bernabéu.