L’Europa es desfà del líder, la Pobla de Mafumet, per 3 a 0 en la dotzena jornada del grup cinquè de la Tercera Divsió. L’equip escapulat ha fet una aposta molt ofensiva a la primera meitat però ha acusat la falta de punteria. El desencert, però, s’ha esvaït a la represa amb un Jordi Cano estel·lar que ha segellat un hat-trick. Amb aquest triomf els de David Vilajoana assalten les places de play-off i es col·loquen en quarta posició.

L’Europa no concreta

Un primer temps molt ofensiu ha propiciat ocasions per tots dos conjunts, però l’Europa ha estat més insistent que el rival. Pastells i David Jiménez, a través de centrades laterals, han posat setge a la porteria d’una Pobla que no ha passat del mig del camp fins als darrers 10 minuts del primer temps. Els escapulats han signat una bona actuació mitjançant una pressió alta, s’han anticipat en moltes de les jugades i ho han aprofitat per sortir ràpid a la contra, però els ha mancat un punt de llum en els metres finals i l’empat no s’ha mogut abans del descans.

Jordi Cano lidera el recital de l’equip

L’Europa ha estat una piconadora a la segona meitat.  Varona ha assistit en profunditat un sempre complidor Jordi Cano que, dins l’àrea, ha etzibat un cacau pel pal curt per fer l’1 a 0. La primera diana ha donat ales als de Vilajoana i ha enfonsat una Pobla que amb prou feines ha xutat a porteria a la segona meitat. Alliberat per fi al Nou Sardenya, l’equip ha jugat a plaer, ha combinat amb encert i ha trenat una jugada deliciosa que novament ha culminat Cano al minut 59. L’equip ha arrodonit la victòria amb el tercer i definitiu al minut 68,  l’Europa ha sortit al contraatac com un llampec i ha estavellat la pilota al travesser en dues ocasions, gràcies a Jiménez i Guti, perquè finalment fos Cano qui aprofités el rebot per segellar el seu triplet particular.