El filial de Barça empata a 1 al camp de l’Ebre a la dotzena jornada del grup tercer de la Segona Divisió B. L’equip de Garcia Pimienta esgarrapa un valuós punt per seguir a la part alta de la classificació amb una diana en l’últim sospir d’Araújo, que ha posat les taules en el marcador al minut 94. Per als aragonesos el gol l’ha fet Alvaro González al minut 50.

El Barça perdona

Els blaugrana han tingut les ocasions més clares del primer temps, però han marxat al descans sense el premi del gol. Si bé cap dels dos equips ha trencat amb la igualtat al camp, incapaços d’imposar el seu estil, el Barça ha trepitjat l’àrea rival amb més intenció que un Ebre poc prolífic en accions de perill. Els locals ho han provat al contraatac, a la recerca de l’esquena blaugrana, però la bona feina de la defensa culer ha desactivat el pla d’atac aragonès. L’equip de García Pimienta, d’altra banda, no ha concretat en la rematada, ha perdonat de cara a porteria i ha marxat al descans amb les mans buides tot i gaudir d’ocasions per obrir la llauna.

Araújo salva els mobles “in extremis”

El primer a estrenar el marcador ha estat l’Ebre. Alvaro González ha aprofitat un refús, després d’un servei de falta a favor dels locals que el porter Iñaki Peña no ha pogut blocar, per avançar els seus al minut 50.  El Barça, que les ha tingut a la primera meitat, ha tingut més dificultats per arribar amb opcions a la porteria contrària a la segona. El gol ha descol·locat l’equip blaugrana, incomodat al camp de l’Ebre, desencertat a l’hora de connectar amb els homes del davant en tota la segona meitat. Ara bé, quan semblava que els tres punts es quedaven a Saragossa ha aparegut Araújo en el temps afegit per enviar la pilota al fons de la xarxa i esgarrapar un punt per seguir a la zona alta de la classificació.