La UE Sant Andreu ha tornat al camí de la victòria després d’imposar-se a la Nucia per 4 a 1 en un gran partit del conjunt quadribarrat. Dos gols de l’equip del Xavi Molist a la primera part han servit per encarrilar un partit que ha vist tres gols més a la segona. La Nucia ha jugat durant una hora amb un home menys per expulsió de Dasquet.

Dos gols i una expulsió a la primera part

La primera ocasió del partit ha estat per als alacantins. Al minut 8, una internada de Monterde ha acabat amb un xut que ha sortit llepant el pal de la porteria de Nil. L’ocasió dels visitants ha despertat el Sant Andreu i al minut 22, Iker ha tingut una bona ocasió després de controlar la pilota amb el pit, però no ha pogut fer la rematada.

Han estat els dos avisos del Sant Andreu que, finalment, ha acabat marcant. Al minut 35, Pau Darbra ha centrat una pilota al segon pal i Gerard Oliva s’ha estrenat com a golejador quadribarrat fent l’1 a 0. El partit s’ha posat de cara per a l’equip de Xavi Molist i li ha anat millor els minuts següents. En només dos minuts, els que han anat del 37 al 39, han passat dues de les jugades clau del partit.

Al minut 37, el defensa de la Nucia Dasquet ha deixat l’equip amb 10 jugadors després de veure la segona groga per una falta al mig del camp. I sense temps de reaccionar, els alacantins han encaixat el segon gol. Pelegrín ha assistit a Serrano, que després de controlar la pilota ha superat el porter i ha fet el 2 a 0. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

El Sant Andreu sentencia a la segona part

La segona part no ha pogut començar més bé per al conjunt andreuenc. Només havien passat tres minuts de la represa i Alexis ha aprofitat una pilota filtrada de Pau Darbra a l’interior de l’àrea, i després de fer una ruleta per superar el defensor ha engaltat un fort xut per fer el 3 a 0.

El partit dels quadribarrats ha estat molt complert i a punt ha estat de fer el quart gol. Ha estat Albertito qui, al minut 62, ha enviat una pilota al travesser.

En el tram final del partit encara han arribat dos gols més. D’una banda, la Nucia ha retallat distàncies amb el gol de Robles, i de l’altra, dos minuts després, una errada de la defensa alacantina ha servit per veure el 4 a 1.