Hansen i Salma amb el Barça contra el Sevilla
Font: @FCBFemení

El Barça ha sigut pacient amb el joc tancat del Sevilla i s’ha endut els tres punts de l’Estadi Jesús Navas. Les blaugrana s’han trobat amb una proposta de joc molt defensiu de les andaluses i no han gaudit de tantes ocasions com de costum, com va ser el partit de Copa en què l’equip de Giráldez va guanyar per 8 a 0. Tot i això, amb el gol inicial de Clàudia Pina les locals han deixat més espais a la segona meitat perquè Hansen i Mariona tanquessin el matx.

El resultat es queda curt pel Barça

El Barça ha sortit a dominar el partit des del primer minut. Les blaugrana s’han trobat davant un bloc molt junt, que deixava pocs espais i que cada cop enfonsava més les seves línies.

El Barça tocava i tocava l’àrea rival, però no trobava espais per encarar la porteria sevillana. Enmig de la jugada, Clàudia Pina ha rebut al vèrtex, ha conduït cap a dins i ha trobat un xut des de fora de l’àrea que ha obert la llauna al quart d’hora de joc. La de Montcada, que va jugar durant una temporada al Sevilla, ha marcat el seu tercer gol en els últims tres partits.

A partir d’aquí, el Barça ha trobat més espais a l’esquena de la defensa i han arribat més ocasions que podrien haver ampliat el marcador. De les més clares a la primera meitat ha estat l’u contra u d’Aitana Bonmatí que ha aturat la portera catalana del Sevilla, Esther Sullastres. L’arquera li ha aturat un altre remat d’esperó a la sortida d’un córner a la migcampista del Barça i un remat perillós de fora de l’àrea a Irene Paredes que podrien haver fet que el marcador no fos tan just al descans.

El premi arriba a la segona part en forma de més gols

El Barça ha tornat al camp amb el mateix pla de partit que a la primera part, amb un joc ofensiu i proper a la porteria del Sevilla. Però, la primera jugada de perill ha estat pel bàndol local, amb una centrada d’Imma Gabarro que no ha pogut rematar bé Amanda Sampedro totalment sola dins l’àrea petita.

El partit ha tingut poques ocasions fins a l’entrada de Salma Paralluelo i Hansen per revolucionar l’equip. Precisament, la noruega ha marcat el segon de les blaugrana després d’una passada d’Aitana Bonmatí que l’ha plantada sense oposició davant de la xarxa. Bonmatí també ha estat l’encarregada de donar l’assistència del tercer a Mariona. Quan la catalana estava rodejada de dues sevillana, ha vist la mallorquina pel retrovisor per enganyar la defensa i tancar definitivament el matx. El Barça ha tingut l’oportunitat de marcar el quart gol amb un mal refús de la defensa Lucía Rodríguez, que la mateixa futbolista ha refusat en la línia de gol.

Amb les dues assistències d’avui, Aitana Bonmatí ha superat Olga Carmona a la llista de màximes assistents de la Lliga F. Només té per sobre la també blaugrana Graham Hansen, qui amb el seu gol es referma com la pitxitxi de la competició.