ibai llanos
Foto: @IbaiLlanos

La rivalitat entre l’Europa i el Sant Andreu ha obert un altre capítol per culpa d’Ibai Llanos i la seva opinió a les xarxes socials. L'”streamer” s’ha acabat decantant a favor dels andreuencs quan l’han convidat al Narcís Sala amb un “sou molt grans”.

Ibai vol comprar un equip

L’origen de tot plegat són unes declaracions d’Ibai Llanos en un dels seus directes a Twitch, en què mostra la seva voluntat de comprar o ser propietari d’un equip de futbol de Primera RFEF o Segona RFEF. Fins i tot acaba dient que li agradaria comprar el Lleida Esportiu, que fa temps que arrossega problemes econòmics, i que justament s’està jugant l’ascens a Primera RFEF contra l’Europa i el Sant Andreu.

Molts equips no han trigat a respondre i oferir-se a ser comprats per Ibai Llanos, com el Muntanyesa o el Lleida Esportiu:

El Sant Andreu entra al joc

El club quadribarrat ha volgut fer soroll a les xarxes citant una piulada d’Ibai Llanos del 2020, en què deia que era soci d’honor del Sant Andreu. El club andreuenc li ha recordat aquest fet i l’ha convidat a veure un partit al Narcís Sala.

Àlex Cano es mostra contundent

Unes hores després que l’efecte Ibai alterés la vida de molts clubs d’aquestes categories, Àlex Cano, el capità de l’Europa, ha volgut dir-hi la seva i ha esta taxatiu: “Que es quedi a la Kings League”. Al cap de poques hores, Ibai va respondre amb un simple “okey”, que ja significa moltes coses de per si.

Una piulada de Cano va en la línia del que han opinat molts seguidors de l’Europa, com el grup d’animació Eskapulats:

Ibai respon i pren partit

Davant d’aquesta divisió d’opinions al respecte, Ibai agafa el guant del Sant Andreu i els respon el tuit inicial que van fer dient-los que són molt grans i els contraposa en altres equips “que m’han enviat a la Kings League”.

A diferència de Cano, algun jugador del Sant Andreu sí que li ha obert les portes a Ibai, com Josu Rodríguez: