El Club Esportiu Europa ha encadenat la novena jornada consecutiva sense perdre després d’empatar amb el Penya Independent (1-1). Ha estat un punt agredolç, ja que els escapulats haurien pogut endur-se els tres punts amb una gran ocasió a les acaballes del partit.

Primera part molt igualada

El partit ha començat molt igualat i amb dos equips que intentaven un joc directe aprofitant les mides reduïdes de l’estadi de Sant Miquel. Ha estat un primer temps, això sí, amb poques feina per als porters. La primera ocasió del partit no ha arribat fins al minut 26. Mario ha deixat de cap per Eslava i el xut del davanter a la mitja volta ha estat còmode per al porter.

Els escapulats han buscat el gol i cinc minuts més tard, ha estat Eslava qui ha pentinat per a Vales, que ha rematat per sobre el travesser. Abans del descans, Verdú ha estat a punt de fer el primer dels locals amb una rematada que ha sortit arran del pal.

Els gols a la segona part

Després del descans, el Penya Independent ha tingut la primera oportunitat clara del partit amb un xut al travesser de Borja Jiménez. L’oportunitat eivissenca ha motivat els jugadors del Penya Independent i han obtingut premi. Al minut 80, Isuardi de penal ha fet l’1 a 0. Tot indicava que els tres punts es quedarien a les illes Balears, però al minut 85 ha arribat el gol de l’Europa. Una centrada a la frontal de l’àrea petita l’ha rematat de cap Vilamitjana per fer l’empat a 1.

L’equip de Ramon Gatell i Ignasi Senabre ja tenia un punt, però en volia més. I ha estat a punt d’aconseguir-ho. Un minut més tard, Adnane sol davant del porter ha enviat la pilota alta.

Per tant, repartiment de punts i l’Europa que encadena la novena jornada sense perdre i amb un bagatge de 17 punts dels 27 últims jugats.