El Sant Andreu s’ha endut el derbi barceloní de la Tercera Divisió. Els andreuencs han golejat el Martinenc. Feia set jornades que els quadribarrats no guanyaven un partit, el darrer va ser també un derbi, contra el Sants.

La crònica del partit

Després d’uns primers 15 minuts igualats, els andreuencs han posat la directa i Felipe Sa ha avançat els quadribarrats en el minut 18. 10 minuts després, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor dels del Guinardó per mans de l’andreuenc Carlos, però el porter Ivan Fuentes ha aturat el xut de Rovira. El mateix Carlos ha pogut fer el segon, però Juanmi ha desviat la pilota.

En la segona part, el Sant Andreu ha sortit disposat a sentenciar el partit i l’Elhadji ha fet el segon després d’una centrada mil·limètrica de Víctor. El Sant Andreu ha continuat la festa golejadora amb el tercer gol, obra de Noguera en el minut 65 i la festa s’ha tancat amb el 4 a 0, un golàs de Guillem en el minut 73.