Horta i Europa han empatat en el derbi barceloní de la Tercera Divisió. Una primera part igualada ha donat pas a una segona dominada per l’equip local, però al final els gols d’Alberto i Jordan han segellat un empat a un.

La crònica del partit

El derbi ha començat tranquil, sense ocasions. En els primers 10 minuts, l‘Europa ha demanat penal després d’una errada del porter hortenc però l’àrbitre no ha assenyalat res. Al quart d’hora de partit, l’hortenc Saúl s’ha lesionat i Vives l’ha substituït. L’Europa ha tingut la primera ocasió de gol en el minut 25 en una pilota que s’ha passejat davant la porteria i, minuts més tard, Domi ho ha provat de lluny. El mateix jugador ho ha intentat en el 35 però sense sort, igual que Galeano, que ho ha intentat just abans del descans.

En la segona part, el partit s’ha animat i Alberto ha obert la llauna en el minut 50 amb un cop de cap. Sis minuts després, però, Jordan ha empatat per a l’Horta amb un xut potent. El mateix Jordan ha tingut el 2 a 1 a les seves botes però el porter escapulat Marc Priego ho ha impedit. L’Horta ha posat la directa i Micaló ha tingut la victòria a les seves botes. Els locals han dominat els graciencs i han insistit per endur-se els tres punts però finalment el partit ha acabat amb empat.

Després de la victòria contra el Castelldefels, l’Horta suma un punt i l’Europa suma un altre empat en un derbi després de fer-ho al Nou Sardenya contra el Sant Andreu.