El mal temps ha fet que poca gent s’apropés al Narcís Sala per gaudir del derbi entre el Sant Andreu i el Sants. I el cert és que tampoc no s’han perdut gaire cosa. Com a mínim durant la primera part.

Els quadribarrats han començat dominant una pilota que durava un sospir a les botes santsenques. Fins que a poc a poc han començat a igualar-se les forces. Això sí, res d’ocasions en el primer tram del matx. Fabregat pel Sants i Óscar Muñoz pels andreuencs han estat els qui més a prop del gol han estat.

La segona ha començat lleugerament més entretinguda. El ritme ja feia entreveure que la represa seria un xic diferent i Navarro, al minut 55, ha provat sort. El xèrif ha engaltat la pilota, que ha sortit per sobre del travesser. Després ha estat el Sant Andreu qui ha fet volar Yamandú per enviar a córner la rosqueta de David López en la més clara fins al moment. El ritme era baix i l’accelerava el Sants i Segovia ha hagut d’enviar a córenr una rematada de Fabregat. Els quadribarrats han augmentat les revolucions a falta de cinc minuts i finalment han obtingut el premi al 89. Jaume ha conectat un cop de cap magistral en un córner. Una bendició pels de Mikel Azparren i un malson pels de Tito Lossio. Ja en temps de descompte encara hi ha hagut temps per veure un altre gol de falta directe de Ton Alcover. Altre cop el final del partit acaba sent un maldecap pel de Tito Lossio.  Una constant aquesta temporada.

El Sant Andreu arriba al partit després de dos empats consecutius. L’última jornada va empatar a un a casa contra la Pobla Mafumet. I la jornada anterior l’empat també va ser a un al camp de l’Ascó.

El Sants arriba al derbi després d’encadenar dues derrotes. L’última jornada els de Tito Lossio van perdre al camp del Cerdanyola per 2 a 0. En l’anterior, els santsencs van perdre a l’Energia davant el Vilafranca per 0 a 2.