Partit molt igualat el que han disputat el Club Natació Sant Andreu i el Club Natació Catalunya i que ha acabat amb victòria andreuenca per 14 a 12. Un resultat que deixa els de Dani Ballart en sisena posició i als de Tato García en la penúltima.

Inici pel Catalunya

L’equip de Dani Ballart ha vist, però, com el Natació Catalunya sortia més encertat de cara a porteria. En el primer quart, els de Tato García guanyaven gràcies a un parcial de 2 a 4. El segon període, ha estat per al Sant Andreu. L’encert d’homes com Kjeld Veenhuis, autor de tres gols en aquest quart, han fet que el Sant Andreu marxés al descans amb un 7 a 6 a favor seu.

Final incert i ajustat

A la segona part, el Sant Andreu ha pogut ampliar les distàncies en el marcador. Un parcial de 4 a 2 per als andreuencs els ha deixat amb un marcador d’11 a 8 abans de començar l’últim període.
Als darrers vuit minuts, el Cata ha intentat capgirar el marcador. El parcial, 3 a 4, ha estat pels de Gràcia, però insuficient per poder marxar de la Pere Serrat amb algun punt cap a la piscina de Can Toda.

CN Sant Andreu - CN Catalunya (14-12)

La fitxa del partit

CN Sant Andreu: Joao Coimbra, Kjeld Veenhuis (4), Oscar Asensio, Vladislav Egorov, Bader Nasser (3), Mario Tenorio, Mathieu Peisson, Roger Echevarría, Erik Brugué, Ricardo Gracia, Niko Paul (5), Nico Sanchón, Gabriel Carrasco. Entrenador: Dani Ballart.

CN Catalunya: Diego Malnero, Víctor Alegre, Jordi Gascón, Gerard Cuacos, Vicen´Zurita (2), Yago Bofill (4), Alejandro Idarraga (1), Guus Wolswinkel (1), Esteban Corsi (1), Rai Santiveri, Sergi Trilles (2), Miquel Gasulla i Ahmad Pérez. Entrenador: Tato García.