El Barça juga al camp del Llevant diumenge, 16 de desembre, a les 20.45 h. Un partit que acabarà sent un clàssic perquè els valencians són també el rival de la Copa del Rei en els vuitens de final. El tècnic, Ernesto Valverde, ha dit que “el partit serà una referència per als següents”. L’entrenador del Barça creu que “el Llevant és un equip que està aconseguint bons resultats, amb un contraatac molt ràpid, bon desplegament i amb profunditat” i no espera un rival dèbil.

Valverde ha dit que “està content amb tots els jugadors però de vegades juguen uns i de vegades uns altres” quan se li ha preguntat per si estava satisfet amb el nivell de joc de Coutinho.

Sobre els possible fitxatges per a la línia defensiva, Valverde diu que “compta amb tres centrals i amb jugadors del B mentre Umtiti segueixi de baixa”. 

El tècnic no s’ha estalviat tampoc les preguntes sobre el comportament de Dembelé i ha afirmat que “sempre hi ha coses que ens poden desviar i es genera molt de soroll, i ens allunya del que és realment important”.

La roda de premsa de Valverde, sencera