El Sant Andreu i el Martinenc se les hauran aquest diumenge, a les 12 h, al Narcís Sala. Serà un enfrontaments amb necessitats diferents, però necessitats: tant un equip com l’altre volen trencar les dinàmiques negatives de les últimes jornades.

El Sant Andreu vol recuperar els punts que s’han escapat

El Sant Andreu, després de perdre davant l’Hospitalet, necessita més que mai la victòria contra el Martinenc. Els andreuencs encadenen set jornades sense guanyar i cada cop estan més lluny de les places de promoció d’ascens, cosa que era, com a mínim, l’objectiu de la temporada. Ara mateix la quarta posició la tenen a 10 punts. És veritat que queda molta lliga i que la distancia és superable, però els de Mikel Azparren necessiten sumar de tres en tres per recuperar el terreny perdut.

El Martinenc ha de guanyar per creure en la salvació

El Martinenc, com el Sant Andreu, també necessita guanyar, però per una situació ben diferent. Els del Guinardó, després de la derrota contra el Cerdanyola, encadenen 11 jornades sense guanyar i dels 33 punts possibles només n’han sumat un. Això ha fet que ocupin l’últim lloc a la classificació i que tinguin la salvació a nou punts. Els de Manel Moya han de reaccionar i començar a sumar com sigui. El tècnic, fins i tot, es planteja mesures dràstiques.

Els dos equips no s’enfronten en un partit de Lliga des de fa 28 anys.