La bona dinàmica del Sant Andreu no s’atura. Després de disputar la seva primera final a quatre a la Champions i aconseguir el bronze en la competició, ara l’equip de Javi Aznar s’ha classificat per a la final de la Copa de la Reina després de guanyar 11-6 el Terrassa. Les que han estat subcampiones de la Copa en quatre ocasions, aquest diumenge, 5 de maig, buscaran alçar el seu primer títol.

La contundència del Sant Andreu decideix un partit igualat

El Sant Andreu ha començat mostrant les seves armes i sent molt contundent en atac, fet que ha tingut efecte, ja que les de Javi Aznar s’han avançat en el marcador amb tres gols d’Elena Ruiz, màxima anotadora del partit, en pocs minuts. Dos dels gols han estat de penal, fruit d’un Terrassa sobrepassat en defensa que ha acabat fent dues faltes greus. Les egarenques han volgut retrobar-se i reaccionar, i ho han aconseguit amb el gol de Fleurien Bosveld. Des d’aleshores el conjunt terrassenc ha tingut més possessió en atac i, aprofitant una errada defensiva, Paula Camus ha fet el segon per a les de Xavi Pérez. Abans del final del primer quart, però, Paula Crespi ha fet pujar el 4-2 al marcador per donar una mica de tranquil·litat al conjunt barceloní.

El segon quart ha estat d’anades i tornades, molt igualat entre ambdós equips. El marcador s’ha anat movent, però sempre amb gairebé mateixa distància. Ha estat el Sant Andreu qui ha pres una altra vegada la iniciativa en fer el cinquè a l’inici d’aquest segon quart a les mans de Paula Crespi, però el Terrassa li ha seguit molt bé el ritme i el partit ha marxat al descans amb el 7-4 al marcador.

El Terrassa no abaixa els braços

El tercer quart encara ha estat més igualat que l’anterior. Amb un Terrassa conscient que necessitava dominar el partit per capgirar el marcador, el Sant Andreu no s’ha sentit tan còmode i ha necessitat més d’una intervenció de la portera, Martina Terré, que es troba en un moment de forma espectacular. Amb dos gols anotats per cada equip, el duel s’ha anat amb un 9-6 cap a l’últim i decisiu quart.

El Sant Andreu ha deixat clar a la piscina per què mereixia ser a la final. Després d’un gran treball defensiu i unes espectaculars aturades de Martina Terré, el conjunt barceloní ha aconseguit frenar el Terrassa. Les egarenques no han anotat cap gol més, a diferència del Sant Andreu, que, amb dues dianes més, ha sentenciat el matx amb l’11-6 definitiu.

El Sabadell, rival de les andreunques a la final

El rival del Sant Andreu a la final de la Copa de la Reina serà el Club Natació Sabadell. L’equip de David Palma s’ha imposat al Centre Natació Mataró per 9 a 13 en un partit que ha estat més igualat del que indica el marcador final.