@RFEN_Oficial

El CN Sant Andreu s’ha penjat la medalla de bronze de la LEN Champions League. En una lluita contra el CN Mataró, s’ha viscut un partit molt disputat per aconseguir la tercera i la quarta posició. Tot i així, no obstant l’esforç, les mataronines no han pogut seguir el ritme i han acabat quartes. En la jornada anterior, en què tots dos es jugaven la plaça de la final, el Sant Andreu va perdre contra el CN Sabadell i les mataronines no van acabar de plantar cara a les gregues en un últim quart fulminant.

Rivals directes en lliga regular i en Champions

Dos rivals catalans han lluitat per obtenir una plaça en aquesta final a quatre de la LEN Champions League. El Sant Andreu i el Mataró són rivals directes i no només en Champions, sinó també en la Divisió d’Honor Femenina. Actualment, ocupen el primer i segon lloc, respectivament, en la classificació. Les andreuenques, invictes, només han sumat un empat en lliga i va ser contra les mataronines, 8 a 8. El partit d’aquest diumenge ha determinat el futur de les barcelonines, que s’han imposat davant el CN Mataró i han deixat clar que no només són líders a la lliga, sinó que també han merescut el bronze a la LEN Champions League.

Les andreuenques es pengen el bronze

Ha estat un partit realment trepidant. Durant els dos primers quarts, ningú era capaç de preveure quines serien les guanyadores. El marcador no ha marcat distàncies, en cap moment, entre els dos equips catalans. Amb un 6-5, guanyant el Sant Andreu per un gol de diferència, s’ha arribat el descans. Martina Terrè ha destacat per sobre la resta i ha sabut mantenir l’equip en alerta. Ari Ruiz ha estat MVP juntament amb Paula Crespí, jugadora que ha sentenciat l’eliminatòria a 30 segons pel final, amb un gol que ha deixat el marcador amb un definitiu 8 a 7. Les mataronines, esgotades de lluitar, i amb només 20 segons de marge per buscar l’empat, s’han rendit davant les seves rivals directes a la lliga regular.