Victòria del Sant Andreu contra el Terrassa
@vCNSantAndreu

El CN Sant Andreu ha aconseguit la segona victòria a la fase de grups de la Champions League femenina després d’imposar-se al CN Terrassa per 15 a 9. Anna Campos ha estat la màxima golejadora del partit amb quatre gols.

El Sant Andreu marca el ritme des del començament

El partit entre el Sant Andreu i el Terrassa ha enfrontat dos equips que es coneixen molt de la Divisió d’Honor. I l’equip de Javi Aznar ha sortit a totes des d’un bon començament. Un parcial de 3 a 0 el primer quart, que ha acabat sent de 4 a 1 al final dels primers vuit minuts, ha posat el partit de cara a les andreuenques.

En el segon període, el conjunt de la Pere Serrat ha mantingut el ritme d’encert en atac i de solidesa defensiva. Un parcial de 5 a 2 per a les locals les ha permès marxar al vestidor amb un còmode 9 a 3.

Després del descans i amb el marcador a favor, les jugadores del Sant Andreu ha abaixat una mica el ritme i el Terrassa ho ha aprofitat per mantenir igualats els quarts fins al 15 a 9 definitiu.

Anna Campos ha estat la màxima golejadora del partit amb quatre gols.