El Barça B ha aconseguit una victòria important contra el Deportivo Alabès a la sisena jornada de la Primera Federació Femenina. Els gols de Laia Martret i Celia Segura han permès a les blaugrana aconseguir la tercera victòria de la temporada, la segona de manera consecutiva.

Bon començament del Barça B

El FC Barcelona Femení B ha fet un inici de partit immillorable. L’equip d’Oriol Belis s’ha avançat, al minut 6, gràcies de Laia Martret, que no ha perdonat davant la portera de l’equip basc Sofía.

El combinat blaugrana ha continuat insistint a la porteria visitant amb un xut molt potent d’Ari Arias, que s’ha estavellat contra el pal. Malauradament, Sofía ha hagut de deixar el camp després d’aquesta acció per un cop contra el pal en l’intent de parar la pilota.

La sentència, en l’afegit

A la segona part, el partit ha mantingut la mateixa dinàmica que hi ha hagut a la primera, amb un Barça B molt dominador i un Alabès que buscava el gol de l’empat. La sentència de l’enfrontament per part de les jugadores blaugranes ha arribat mitjançant Celia Segura, que ha fet el 2-0 en el temps afegit després d’aprofitar un refús de Jana.

Amb aquests tres punts el Barça B s’ha situat momentàniament en la cinquena posició de la classificació, en espera dels resultats de la resta de partits de la jornada 6.