L’Espanyol ha caigut derrotat amb l’Osasuna 2-1 a la sisena jornada de la Primera Federació femenina i posa fi a la ratxa de tres triomfs seguits. L’equip navarrès s’ha imposat amb autoritat al conjunt blanc-i-blau i s’ha quedat amb els tres punts gràcies a les dianes de Carmen i Vilariño. Chamorro ha sigut l’encarregada d’anotar per part del combinat blanc-i-blau a la segona meitat.

L’Osasuna pega primer

L’Osasuna va imprimir un ritme alt des del començament del partit amb un llançament directe d’Alexia que va atrapar Salvador. Per altra banda, les jugadores que dirigeix Adrián González no van perdre en cap moment l’impuls en el partit i van tenir oportunitats de perill sobre la meta del conjunt navarrès en forma de resposta a la bona arrencada de les locals.

El conjunt vermell va inaugurar l’electrònic al minut 27 de partit mitjançant Carmen, que no va donar cap opció a la portera perica i va posar l’1 a 0 per donar aire a les locals. L’Espanyol necessitava una reacció, encara que era l’Osasuna el que portava el ritme i la batuta del partit des de la primera diana, una tònica que es va mantenir durant tota la primera meitat.

Respon l’Espanyol mitjançant Chamorro

Els segons 45 minuts van arrencar de manera immillorable per al conjunt barceloní. Lice Chamorro va posar l’empat al marcador al minut 3 de la represa, després de batre Maitane. L’esperada resposta de l’equip blanc-i-blau va arribar i ara era el combinat local el que es defensava de cap a peus per aturar la reacció en tromba de les jugadores periques.

L’Espanyol va poder capgirar el marcador amb un bon xut, però Maitane va evitar mals majors amb una intervenció de molt de mèrit per mantenir la igualtat en un enfrontament amb ritme i ocasions de gol. Enfilant el tram final del partit, eren les visitants les que semblava que tenien més pressa a emportar-se els tres punts del camp de l’Osasuna, mentre que l’equip navarrès es conformava a aconseguir un punt.

Vilariño dona la victòria a l’Osasuna

Finalment, contra tot pronòstic, l’equip que es va emportar el premi va ser l’Osasuna, gràcies a Vilariño, que va marcar el gol del triomf des dels onze metres els últims instants del partit per enfonsar l’Espanyol. D’aquesta manera, l’equip perico perd la ratxa de tres victòries consecutives, encara que manté de moment la segona posició amb 13 punts. Per altra banda, l’Osasuna puja fins la cinquena posició amb 10 punts, en detriment del Barça, que cau fins la sisena.