La Unió Atlètica d’Horta ha guanyat de forma clara (3-0) contra el Viladecans. El conjunt entrenat per Juan Camilo Vázquez ha sumat la seva primera victòria a la nova Lliga Elit després de 6 jornades i suma 4 punts dels 18 possibles.

Una primera part equilibrada amb premi per l’Horta

El partit ha començat amb polèmica al Feliu i Codina. Al minut 3, l’Horta ha demanat un possible penal per mans d’un jugador del Viladecans, però l’àrbitre no l’ha assenyalat en considerarar que la jugada estava invalidada. La primera meitat ha tingut molt equilibri entre els dos equips, però no hi ha hagut ocasions clares fins a l’equador de la primera part. Al minut 20, el Viladecans ha tingut la primera en una rematada de cap que no ha trobat porteria per poc. La igualtat es mantenia al marcador, fins que al minut 33, Sergi Oriol ha avançat a l’Horta amb un xut que ha tocat el travesser i ha entrat per l’escaire de la porteria del Viladecans.

L’Horta sentencia en la segona part

A la segona part, l’Horta ha confirmat les bones sensacions de la primera. Al minut 54, Ricki ha aprofitat un error de la defensa viladecanenca en sortida de pilota i ha fet el 2-0 pels hortencs. A partir d’aquest segon gol, el Viladecans ha baixat més la guàrdia, i al minut 70, Otman Cabriti ha fet el tercer per l’Horta després d’una altra errada en la sortida de pilota del Viladecans. El conjunt del Baix Llobregat ha intentat retallar distàncies per mitjà de xuts llunyans, però el pal i el porter de l’Horta han evitat el gol visitant al Feliu i Codina.