Alhama-Europa

El Club Esportiu Europa ha perdut de manera clara en la visita a Múrcia contra l’Alhama per 5 a 0. Ha estat un partit en què les escapulades s’han vist superades a la segona meitat. Amb aquest resultat, l’equip que entrena Joan Bacardit, encaixa la tercera derrota consecutiva, amb 6 punts en 6 partits.

L’Alhama, superior a la primera part, però sense gol

La primera meitat ha començat amb un Alhama molt actiu i dominant la possessió de la pilota. Al minut 2, Janet ha salvat l’Europa de primer gol amb un xut molt clar de l’Alhama. El conjunt murcià ha controlat el partit fins al minut 20, quan l’Europa ha fet un pas endavant avançant la línia de pressió a camp contrari. Les coses, però, no han millorat per les gracienques. Al minut 26, Pixu s’ha retirat lesionada. Quan ja semblava que s’acabava la primera part sense gols, al minut 41, Pinel ha fet el primer gol del partit per a les murcianes després d’una passada de Belén. L’Europa ha intentat empatar fins als últims instants amb un xut de Clara des de lluny, però Laura ha evitat l’empat de les gracienques.

L’Europa s’enfonsa a la segona meitat

La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica que la primera. Un Alhama que ha sortit amb ganes de continuar dominant el joc i amb un Europa que no es trobava gens còmode. Tot i això, als primers 15 minuts, el conjunt gracienc ha tingut alguna ocasió clara, però no s’ha pogut materialitzar en forma de gol. A partir del minut 60, l’Europa s’ha començat a desinflar, i al minut 65, ha arribat el 2-0 per l’Alhama amb el gol de Gigi. El tercer del conjunt murcià ha arribat al minut 69. Una pèrdua europeista al mig del camp ha permès que Paula superés Janet amb un xut al pal llarg. El quart ha arribat al minut 71, amb un xut de Miriam que ha definit bé davant la portera Janet. El partit estava més que sentenciat amb el 4-0, però al minut 83, Miriam ha tornat a marcar i ha fet el cinquè gol del partit per a les murcianes.