Jugadors del RCD Espanyol celebren el primer gol
@RCDEspanyol

L’Espanyol continua amb la ratxa de victòries al RCDE Stadium i avui s’ha imposat al Vila-real per 3 gols a 1. Ha estat un gran partit dels blanc-i-blaus que d’aquesta manera sumen 14 punts en 8 jornades i continuen a la part alta de la classificació.

Primera part de domini blanc-i-blau

Els primers 45 minuts han tingut un únic i clar dominador, l’Espanyol. L’equip de Rubi ha sortit a totes i ja als primers minuts ha gaudit d’alguna ocasió. com un possible penal a Borja Iglesias que el VAR no ha concedit. Ha estat al minut 1, però al 7 ha arribat el gol d’Hernan Pérez després d’una bona jugada del “panda” Iglesias. Els blanc-i-blaus han tingut més oportunitats, però ha estat el Vila-real qui a l’últim minut ha fet l’empat. Toko Ekambi ha aconseguit el primer gol que l’Espanyol rep a casa, aquesta temporada.

Jugadors RCD Espanyol amb Diego Lopez

La segona part, també per als blanc-i-blaus

El segon temps ha començat amb una bona ocasió de Dídac Vilà que Asenjo ha rebutjat en dos temps. L’Espanyol ho intentava, però sense gaire encert. Borja Iglesias, abans de ser substituit, ha tingut una bona ocasió. Ha estat l’avís del que vindria després. Sergi Darder ha aprofitat una pilota dins l’àrea per marcar el 2 a 1. Era el minut 79. Diego López ha estat clau, un minut més tard. El porter ha rebutjat un xut de Gerard Moreno que s’ha plantat sol davant Diego. Leo Baptistao ha pogut fer el tercer, però Asenjo ha posat una ma miraculosa per al Vila-real. La sentència, l’ha fet Pablo Piatti, en temps afegit. Ha estat el 3 a 1 i la quarta victòria consecutiva de l’Espanyol al RCDE Stadium.

Sergi Darder, autor del 2-1

La fitxa del partit

RCD Espanyol: Diego López, Javi López, David López, Mario Hermoso, Dídac Vilà, Hernan Pérez (Piatti, min 72), Marc Roca, Darder, Granero (Melendo, min 64), Borja Iglesias (Leo Baptistao, min 77) i Sergio García.

Vila-real CF: Asenjo, Miguelon (Raba, min 80), Álvaro, Víctor Ruiz (Pedraza, 85), Jaume Costa, Funes Mori, Trigueros, Layún, Fornals, Gerard Moreno i Ekambi (Bacca, min 65).

Gols: 1-0 (Hernán Pérez, min 7); 1-1 (Ekambi, minut 45); 2-1 (Sergi Darder, min 79); 3-1 (Pablo Piatti, min 93)