El Barça B no ha pogut passar de l’empat a 1 davant l’Atlètic Balears en un partit que ha començat de forma vertiginosa. Els visitants s’han avançat al minut 10 mitjançant De La Espada però els de García Pimienta només han trigat tres minuts a tornar la igualada al marcador. Un defensa ha atropellat Riqui Puig dins l’àrea balear i l’àrbitre ha xiulat penal. Carles Aleñà ha agafat la responsabilitat i ha fet l’1 a 1. Els blaugrana han pogut remuntar el matx amb ocasions de Miranda i del mateix Aleñà, però el porter Carl ha respost amb solvència.

A la segona meitat el partit ha baixat de revolucions. El Barça B ha controlat la pilota i ha intentat crear perill, però l’ofici dels homes de Javier Mandiola, molt ben plantats damunt el terreny de joc, ha fet impossible la remuntada.

Ballou ho ha provat en una jugada individual de crac que ha culminat amb una mala definició. Aleñà, un dels més actius, tampoc no ha trobat la manera de rematar una centrada de l’incombustible Riqui Puig.

Iñaki Peña, avui en l’onze titular, ha evitat el segon gol dels balears en aturar un xut de Canario. Només hi ha hagut temps per a una ocasió més dels blaugrana, en què Mújica s’ha quedat sol davant Carl i ha llançat la pilota al cos del porter.

La mala notícia ha estat la lesió de Kike Saverio amb problemes als isquiotibials. Amb aquest empat el Barça B acumula una jornada més sense perdre i ja en son cinc, ha sumat onze dels quinze últims punts possibles.

Les paraules de Riqui Puig

Riqui Puig, un dels jugadors amb més futur del filial blaugrana, ha valorat el partit a la zona mixta. El migcampista s’ha mostrat satisfet de la seva progressió i ha recordat que ell pertany al Barça B.