La UE Sant Andreu ha fet una piulada per condemnar una agressió d’un seguidor quadribarrat a un jugador del Vilafranca després del partit que els va enfrontar al Narcís Sala i que va acabar amb victòria visitant per 0 gols a 1. Els fets van succeir al final del partit, quan entre cinc i sis aficionats locals van saltar a la gespa del Narcís Sala per increpar els jugadors del Vilafranca.

La cronologia del fets

Segons fonts d’un i altre club, tot hauria passat després que alguns jugadors del Vilafranca increpessin als aficionats del Sant Andreu situats al gol nord del Narcís Sala. Entre cinc i sis d’ells van saltar a la gespa i van increpar els jugadors visitants, mentre Ivan Moreno intentava posar pau. Tot i això, un jugador va rebre una puntada de peu i un altre una empenta. Els jugadors del Vilafranca van refugiar-se dels aficionats al vestidor, on, segons fonts del club del Penedès, els van llençar quatre petards amb la conseqüent fumarada. Veient que no podrien sortir, van trucar als Mossos d’Esquadra que els van escoltar fins a l’autocar. Tres jugadors que havien viatjat amb el seu cotxe particular van ser reconeguts del camí al seu vehicle i es van haver de refugiar a un supermercat proper al Narcís Sala.

Els tuits de Sergi Escofet, jugador del Vilafranca FC

Sergi Escofet va respondre un tuit del Vilafranca en què celebrava la victòria. Escofet es preguntava si que alguns aficionats del Sant Andreu saltessin al camp per agredir-los “és esport”. El jugador ha demanat respecte en una segona piulada.