La UE Sant Andreu no ha pogut aconseguir la victòria davant del Vilafranca i ha acabat perdent per 0 a 1. Un gol olímpic d’Acedo ha donat els tres punts als visitants i fa que els andreuencs acabin l’any amb una derrota.

Màxima igualtat

La pilota ha començat a rodar al Narcís Sala en un partit molt igualat. Al minut 14, els d’Almazán han tingut una oportunitat clara quan Llamas ha centrat i López ha rematat, però la pilota ha acabat a les mans de Casamayor. Pocs minuts més tard, han estat els vilafranquins els qui han tingut una opció molt clara després del xut de Pol Via, que també ha acabat a les mans de Robelo. Els andreuencs han seguit generant ocasions i gairebé 10 minuts més tard ha arribat una nova oportunitat per estrenar el marcador quan Carreón ha cedit a Lawson i aquest ha xutat, però la pilota ha sortit desviada. Ha estat una primera part molt igualada, al descans el resultat era 0 a 0.

Germán Fassani és el millor golejador del Sant Andreu de l’última dècada

Gol olímpic d’Acedo

La segona part ha seguit amb la mateixa igualtat que la primera. El Vilafranca, però, s’ha mostrat una mica més actiu i ha generat oportunitats una mica més perilloses que en els primers 45 minuts. L’ocasió més evident ha estat pocs minuts després de començar la segona part, quan la rematada d’Escofet entrava directa, però Cano l’ha desviada i ha evitat el gol del seu propi equip.

Per la seva banda, el Sant Andreu ha seguit lluitant per aconseguir el gol de la victòria, però al minut 63 el Vilafranca s’ha avançat amb un gol olímpic d’Acedo. Els quadribarrats, però, no s’han donat per vençuts i en menys de dos minuts han generat dues jugades molt ajustades que podrien haver donat l’empat. Al minut 75, els d’Almazán han tingut una nova opció amb el xut d’Aparicio, des de fora l’àrea, que finalment ha anat al pal. Els penedesencs han seguit defensant per tal d’evitar el gol, però el Sant Andreu ha aprofitat cada instant de partit i Expósito, al minut 89, ha estat a punt d’empatar-lo. Sorprenent el que s’ha deixat perdre el Sant Andreu després d’una falta a favor a un minut i mig del final, però Casamayor ha aconseguit desviar el gol de l’empat. Finalment, l’enfrontament ha acabat 0 a 1.