L’EE Guineueta ha perdut per golejada un duel contra un rival directe, la Pobla de Mafumet. Els de Nou Barris han perdut per 0 gols a 4 en un matí per oblidar. Els visitants han fet tres dels quatre gols a pilota aturada.

La Pobla fa dos gols en quatre minuts

El partit ha començat sense dominador clar, tot i que la Pobla ha avisat amb un xut que ha refusat Xavi Betrán. Els visitants no han perdonat a la segona aproximació i Fidel ha avançat els visitants al minut 11. El gol ha estabornit els de Nou Barris, que només quatre minuts més tard, Óscar Gómez, ha fet el 0 a 2 després d’un córner, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Millor entrada al camp del Guineueta a la Segona, però mateix resultat

Luis Gallego ha canviat el sistema i els seus jugadors han sortit més endollats. La intensitat s’ha vist reflectida en dues aproximacions locals en els primers minuts de la represa. Però tot s’ha anat a norris quan Iván Amoedo ha clavat una falta a l’escaire per fer el tercer. Amb la dinàmica positiva, Alavedra ha fet el 0 a 4 amb una rematada de cap després d’un córner, el tercer a pilota aturada d’un matí per oblidar a Nou Barris.