Victòria del Barça davant l'Elx
@FCBarcelona_cat

Xavi Hernández reclamava, abans d’enfrontar-se a l’Elx, que no es podien escapar més punts del Camp Nou. I els seus jugadors sembla que han rebut el missatge. Davant l’Elx, els blaugrana han sumat tres punts importants després de guanyar per 3 a 2. Els blaugrana han tornat a guanyar al Camp Nou després de dos partits sense fer-ho amb la derrota contra el Betis i l’empat amb el Benfica, a la Champions.

Inici fulgurant dels joves

L’inici del partit entre el Barça i l’Elx ha tingut dos grans protagonistes: Ferran Jutglà i Gavi. El primer ha marcat als sis minuts de partit, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per un fora de joc mil·limètric. L’assistència d’aquest gol l’ha fet Gavi. 10 minuts més tard, l’assistència l’ha fet Ousmane Dembélé. El francès ha tret un córner i Ferran Jutglà, que fa 175 centímetres, s’ha imposat a la defensa il·licitana i ha fet de cap l’1 a 0.

Alegria per al jugador, per als tècnics i per als pocs aficionats que avui han anat al Camp Nou (41.664 espectadors). I encara més gran ha estat la satisfacció quan, dos minuts més tard, en una jugada personal Gavi ha fet el 2 a 0.

L’Elx, però, ha tingut la seva ocasió per retallar distàncies. Poc abans de la mitja hora, Enzo Roco ha rematat per sobre el travesser des de l’àrea petita.

Ocasions per a l’Elx a la segona part

Després del descans, el conjunt alacantí ha tingut dues bones ocasions per marcar. Lucas Boyé i Tete Morente han estat a punt de fer el primer gol per als visitants. I a la tercera, l’equip de Francisco no ha perdonat. Al minut 62, Lucas Boyé ha salvat una pilota abans que sortís fora, ha assistit a Tete Morente que, amb un xut fort, ha superat Ter Stegen. Els alacantins han cregut en la remuntada i dos minuts més tard, Pere Milla, de cap, ha fet l’empat a 2.

El Barça estava tocat, però un cop més els joves han aparegut per salvar el partit. Gavi, al minut 85, ha assistit a Nico, que amb un xut furt ha fet el 3 a 2.