El filial buscava allargar la dinàmica positiva abans de tancar l’any i ho ha aconseguit, després de superar l’Osca B per 1 a 0 amb un gol d’Antoniu Roca. Els de Luis Blanco han dominat, des del primer minut, un partit tranquil i de poques ocasions.

Bon rendiment, poca efectivitat

A la primera meitat, tant l’Espanyol B com l’Osca B han lluitat per inaugurar el marcador. Els de Luis Blanco han sortit endollats i, tot i que han gaudit de poques oportunitats aquests primers 45 minuts, totes les jugades han topat amb la defensa visitant o amb les mans del porter del filial aragonès, Valera. Nabil ha estat a punt de sumar el primer gol de la jornada gràcies a una jugada d’Svensson refusada pel porter. El central ha agafat el rebot, però el gol, finalment, ha estat declarat fora de joc. La mateixa dupla ha generat una altra ocasió gairebé al final de la primera part. El partit, però, s’ha desenvolupat sense grans ensurts i han marxat al descans amb el marcador a zero i l’Espanyol B dominant.

L’Espanyol B culmina a la segona meitat

El descans ha servit als blanc-i-blaus per tornar encara més forts que a la primera meitat. En només tres minuts, una centrada per l’esquerra a l’àrea petita ha permès a Antoniu Roca inaugurar el marcador. A partir d’aquí, el matx ha continuat amb tranquil·litat. Els dos conjunts han lluitat per la possessió de la pilota i per apropar-se el màxim possible a la porteria, però tots han topat amb la defensa contrària i els ha costat executar jugades amb èxit. Els “pericoshan estat els únics que han generat perill, ja que l’Osca B no s’ha acostat a la porteria. Finalment, el partit ha acabat amb la victòria dels locals per 1 a 0. Això els permet marxar al descans de Nadal amb una dinàmica positiva abans d’acabar la primera volta de la temporada en la propera jornada, el 9 de gener.