Ferran Jutglà i Gavi, golejadors
@FCBarcelona_cat

La victòria del Barça davant l’Elx passarà a la història del club blaugrana. Ferran Jutglà i Gavi s’han estrenat com a golejadors amb el primer equip blaugrana. I ho han fet amb pocs minuts de diferència. Jutglà ha marcat al minut 16 i tres minuts després ho ha fet l’andalús.

20 minuts que mai oblidaran

Els primers 20 minuts de partit entre el Barça i l’Elx han tingut dos noms propis. D’entrada, el primer ha estat el de Ferran Jutglà. El jugador de Sant Joan de Vilatorta ha vist com, als pocs minuts de començar el partit, l’àrbitre Hernández Ramos li ha anul·lat un gol per fora de joc. L’extrem havia rematat, a dins de la porteria, una bona assistència de Gavi.

Al minut 16 ha arribat el moment de glòria per a Jutglà. El jugador ha rematat de cap un córner llençat per Dembélé i ha fet l’1 a 0. Dos minuts més tard ha estat el moment de Gavi. El sevillà, en una gran jugada personal, ha marcat el seu primer gol com a jugador blaugrana i el segon del seu equip. A més, Gavi s’ha convertit en el tercer golejador més jove de la història del Barça després de marcar amb 17 anys i 135 dies.