Sandro Rosell

Novetats importants al cas Negreira. La fiscalia també denuncia Sandro Rosell, expresident del Barça, en la querella interposada al FC Barcelona pels suposats pagaments milionaris a l’exdirigent arbitral José María Enríquez Negreira. La denúncia de la fiscalia al Barça ha estat presentada aquest matí davant del Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona.

La denúncia de la fiscalia al Barça recull tres delictes: corrupció entre particulars, administració deslleial i falsedat documental. Inicialment, estava previst que Sandro Rosell hagués de declarar com a testimoni, però finalment Rosell ha estat inclòs en la querella juntament amb el FC Barcelona, com a persona jurídica, i el també expresident Josep Maria Bartomeu.

Presentada la denuncia de la fiscalia contra el Barça

(EFE) La Fiscalia Provincial de Barcelona ha interposat la denúncia davant del Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona, amb l’objectiu que l’acumuli en les diligències prèvies incoades arran d’una querella presentada les últimes setmanes per l’àrbitre del VAR Estrada Fernández contra Negreira.

La denúncia és fruit de les investigacions que la fiscalia de Barcelona manté obertes des de fa prop d’un any pels suposats pagaments a Negreira, que mitjançant una empresa ha rebut gairebé set milions d’euros del Barça per suposat assessorament verbal al club.