lesionats Robert Lewandowski Pedri Dembélé

L’entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha tingut tres dels jugadors més determinants de l’equip lesionats durant un moment molt important de la temporada. Robert Lewandowski, Pedri González i Ousmane Dembélé afronten la part final de les lesions i s’aniran incorporant amb el vistiplau dels serveis mèdics i sense arriscar amb cap d’ells per tal de no recaure i estar disponible per a futurs compromisos.

Lewandowski, contra l’Almeria

Robert Lewandowski es va fer una sobrecàrrega al bíceps femoral de la cuixa esquerra a Almeria fa dos diumenges, aquell dia no va xutar a la porteria contrària i era per les molèsties que tenia. El polonès s’ha perdut l’anada de la semifinal de Copa contra el Reial Madrid i el partit de Lliga contra el València. Xavi té previst convocar-lo contra l’Athletic i així rodar-lo de cara al clàssic del dia 19 al Camp Nou.

Pedri, davant el Madrid

El partit de Lliga contra el Madrid el 19 de març és la data amb què treballen els metges del club perquè Pedri torni a jugar. Va lesionar-se fa tres setmanes, de moment s’ha perdut cinc partits que acabaran sent-ne sis perquè ni Xavi ni els doctors volen córrer cap risc i l’equip necessita la batuta del canari ben esmolada per a la recta final de la temporada.

Dembélé, pel clàssic de Copa

Ousmane Dembélé es va fer la mateixa lesió que Pedri, un trencament muscular a la cuixa dreta el dia del Girona, el 28 de gener. Aquest diumenge farà un mes i mig que va lesionar-se i podria estar a punt per al partit de Lliga contra el Madrid però amb l’historial mèdic que té el francès, ningú no vol arriscar-se i volen que estigui al cent per cent per a la tornada de les semifinals de Copa contra els blancs, el que vol dir que tindrà l’alta abans i Xavi el podrà rodar abans de jugar contra el Madrid.