Cas Negreira Barca
Foto: FC Barcelona

(EFE) Ebru Özdemir, presidenta de Limak Holding, el grup constructor que remodelarà l’Spotify Camp Nou, s’ha mostrat convençuda que el FC Barcelona, que a partir de la temporada que ve jugarà els seus partits a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, tornarà al seu feu el novembre del 2024.

Un 50 % d’aforament

En una entrevista concedida a ‘El Periódico de España’, la dirigent de la companyia turca ha defensat que, un cop comencin les obres el juny que ve, el pla és que el primer equip blaugrana torni a jugar a la gespa del Camp Nou amb un 50 % de la seva capacitat “en 18 mesos”, el mateix termini que ha marcat l’entitat blaugrana.

Limak, “una proposta competitiva”

Segons la presidenta del grup turc, la clau de la seva proposta és que és competitiva “en costos i flexibilitat” per complir el temps de remodelació de la infraestructura.

“Estem esperant que el FC Barcelona prepari el bo per finançar el nou estadi. Mentrestant, ja tenim el nostre equip allà. Vam començar a treballar-hi fa molt temps. Quan vam preparar l’oferta, vam ajuntar tot l’equip i va trobar una solució sobre com construir-lo. L’equipament està preparat”, ha afegit Özdemir.

La relació amb Joan Laporta

La presidenta de la companyia ha negat que abans de la concessió del projecte de remodelació de l’estadi tingués algun tipus de relació prèvia amb el club blaugrana i, concretament, amb el president, Joan Laporta.

“La primera vegada que ens vam veure va ser durant la signatura de l’acord, el 31 de gener. El meu pare —cofundador de Limak el 1976 i expresident del club de futbol Fenerbahçe i de la Federació de Futbol Turca— potser va coincidir amb el senyor Laporta en algun partit en el passat”, ha conclòs Özdemir.