cas negreira laporta rosell bartomeu

El diari ‘El Mundo’ ha publicat un burofax que José María Enríquez Negreira, exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres, va enviar al Barça demanant que no se li deixés de pagar el desembre del 2018. El burofax anomena directament Sandro Rosell, Josep Maria Bartomeu i Joan Laporta. Javier Tebas, president de la Lliga, va demanar el cap de Joan Laporta si aquest no explicava bé el cas Negreira, i el president del Barça va contestar contundentment.

“Tants favors prestats”

Al burofax enviat per Enríquez Negreira s’hi pot veure com l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres exigeix al Barça que no li deixés de pagar després de “tants anys de relació, tants favors prestats i tantes confidències compartides”. Tanmateix, Negreira diu que l’assessorament tècnic que feia venia per “indicació dels presidents Sr. Laporta, Sr. Rosell i Sr. Bartomeu”.

Un deute de 267.047 euros a Negreira

Al burofax, Negreira dona a conèixer la quantitat que li deu el Barça per sis mesos de feina: “Ha sorprès notablement l’impagament de les factures adjuntes relatives a la prestació de serveis dels mesos de juliol fins al desembre, ambdós inclosos, i que sumen una quantitat total deguda de 267.047 euros. Vull entendre que aquest impagament obeeix a algun tipus d’errada administrativa”,