Gerard Piqué

Gerard Piqué haurà d’entregar a la jutgessa que porta el cas Supercopa el contracte que va signar l’empresa de l’exjugador, Kosmos, amb la Federació Espanyola de Futbol per portar aquesta competició a l’Aràbia Saudita. El jugador disposa de 10 dies fer arribar a la justícia tota la documentació, segons informa ‘El Confidencial’.

El cas Supercopa i la fiscalia

L’exjugador del Barça i propietari de l’empresa Kosmos, Gerard Piqué, haurà d’entregar durant els pròxims 10 dies el contracte que va signar amb la Reial Federació Espanyola de Futbol i Luis Rubiales per portar la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita.

Segons publica ‘El Confidencial’, la jutgessa de Majadahonda que investiga el possible delicte comès pel president de la federació ha enviat un escrit a l’exjugador blaugrana demanant el document de l’acord entre les dues parts. Aquesta petició arriba després que la Fiscalia Anticorrupció enviés una petició al jutjat per poder aconseguir noves proves referents al fet que la Supercopa es disputés al país saudita.

La jutgessa també ha obert altres diligències per esclarir les negociacions entre el president Rubiales i el govern de l’Aràbia Saudita per la suposada venda dels drets d’emissió de la Copa del Rei a Mauritània i Maurici.